Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hello!

Örülök, hogy benéztél. Ha szeretsz olvasni és sokat is szoktál, bizonyára megdöbbentő lesz, amit írok.

Annyit mondhatok magamról, hogy én nem annyira szeretek olvasni. Maradok az a hétköznapi 16 éves lány aki a gép előtt ül, vagy a Tv előtt kapcsolgat.

De van egy perc amikor nem olvasni akarok, hanem írni. Amikor toll, vagy ceruza kerül a kezembe és csak írok...írok... újabban ez az iskolában ér el és képes vagyok az órán készíteni vázlatszövegeket, vagy éppen megrajzolom az útvonalat, amin majd végighalad a főhős, azaz Te. Szerintem remek elfoglaltság az ilyen könyvek olvasása. És, hogy kicsi titkot is eláruljak, ezek a könyvek elég ritkák, de nekem megvan pár kötet, és a szövegszerkezetet, meg a "lapozz" szót onnan vettem. De a történeteket én magam találom ki és próbálom a legizgalmasabban leírni, hogy olyan jól át lehessen élni, mint amikor írom őket és átélem. Megkértem pár jó barátomat, hogy segítsenek illusztálni a könyveket:)

Eltelt egy kis idő, na jó, nem is olyan kevés idő... változtak a dolgok, és mostanában nem jutottam oda, hogy elragadjon magával az írás. Új fejezet kezdődött az életemben.. szerelemmel, viszályokkal. De előbb utóbb mindennek vége lesz, én pedig visszatérek az egyetlen olyna szerelmemhez, aki soha nem bántott meg, az íráshoz. Újra papírt ragadok, és folytatom a könyvek készítését!

És tudom, ha én találnék egy ilyen oldalra bele se néznék, de kérlek tedd meg. Ha nem tetszik nyugodtan lépj ki....

Ha nem győztelek meg nézz magadba...

Ha meggyőztelek katt és olvasd el mi is ez a könyv,

mert nem hétköznapi az biztos!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

annie.skywalker0@gmail.com

(Perszellusz, 2011.12.30 21:50)

Ne is haragudj, de OLVASÁS nélkül hogy jutott el a kis agyadba az a gondolat hogy ÍRJ???? Ez NEM könyv!!! Ne is haragudj. És egy 200 oldalas könyv neked hosszú??? Annál rövidebb nincs kb. ami könyv lenne. Ez komolyan szánalmas. Hová fajult ez a világ? És ez nem színvonal. Nem is várom olyantól aki 1 könyvet nem olvasott, de akkor legalább ne akarjon írni...Mert ez nem irodalom. Ez még a közhelyeket is alulmúlja. Nem is értem, hogy...áhh hagyjuk mindjárt felrobbanok....
Ui: Mik a fenék azok a zsákutcák??? Ez nyomi.

felicity

(felicity, 2010.04.07 07:54)

Nem gondoltam volna, hogy ilyen ügyes vagy! Folytasd tovább!

Dorci

(Dorci, 2010.04.04 15:38)

Nagyon jó lett!

 

 

ProfilképArchívum

Naptár
<< Március / 2020 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 30497
Hónap: 882
Nap: 34